Stöd oss

Friluftsgården Getsjötorp

Badtemperatur
Jan - Apr

5-10*C

Provdjup: 0,3 meter

Källa: Statistik från tidigare säsonger. 

Mer info klicka här

klart.se

Stöd oss

 

Stöd vår förening

Vi som friluftsförening Getsjötorp vill fortsätta utveckla vår friluftsgård med fler medlemmar och fler investeringar till vår friluftsgård Getsjötorp.


Vill du stödja föreningens arbete?


Bli medlem

Medlemsavgiften för 2020 är beslutad till 125 kr per person eller 300 kr per familj per år, 50 kr för studerande.


Betala in via postgiro 79 26 75-1 och ange namn och adress och din e-postadress. Vi kommer att bekräfta dig som medlem genom att skicka ut ett mail med bl.a inloggningsuppgifter när du är godkänd som medlem.


Medlemsförteckning: Skicka e-post till info@getsjotorp.se för att få en komplett matrikel. Gäller bara för dig som är medlem.


96 hushåll och 198 betalande medlemmar 2019.


Medlemsförmåner

Du som medlem har vissa förmåner som att bada bastu vilket annars är omöjligt om du inte hyr gården.


Medlem disponerar kanot fritt i Getsjön om inte hyresgästen använder kanot. Bastu kostar 100 kr/tillfälle.


Du får desutom tillgång till medlemssidorna där du kan boka bastu, realtidsfölja solcellsanläggningen. läsa alla verksamhetsberättelser, protokoll, stadgar etc.


Du som är medlem har fått ett e-mail med inloggningsuppgifter. Annars mailar du till info@getsjotorp.se och ber att få en ny inloggning.


Praktisk kunskap

Om du gillar att hjälpa till praktiskt är du välkommen till våra arbetsdagar vi har under året, för datum och tid se vårt program här.


Betalning

Vi tar gärna emot bidrag till vår förening antingen via plusgiro 79 26 75-1 eller swish. Skicka då din gåva till 073 300 86 30 (Pär Lindqvist).Friluftsgården Getsjötorp

Friluftsgården Getsjötorp

Getsjötorp 1

605 99 Norrköping


Organisationsnummer:

825003-7903

Plusgiro:

79 26 75-1

Swish:

073 300 86 30 (Pär Lindqvist)

Getsjötorp är en frilufts- och lägergård vid Getsjöns strand i Kolmården 15 km nordväst om Norrköping, som fr o m 1 maj 2001 ägs och förvaltas av en ideell förening, Friluftsgården Getsjötorp. Här finns tillgång till övernattning i logi och vindskydd, badsjö med brygga, bastutunna och kanoter. Lägeryta för upp till 500 övernattande personer i tält. Lada inredd med rymligt kök och plats för storsamlingar.  m.m.
-Välkommen tilll Friluftgården Getsjötorp, för fina naturupplevelser i trevlig miljö!