Vem kan hyra

Friluftsgården Getsjötorp

Badtemperatur
Oktober

7-10*C

Provdjup: 0,3 meter

Källa: Statistik från tidigare säsonger. 

klart.se

Vem kan hyra?

Vem kan hyra?

Friluftsgården är öppen för etablerade föreningar, skolor och våra medlemmar.

Vi vänder oss till friluftsintresserade föreningar, kristna församlingsgrupper, scouter, skolor, dagis, idrottsföreningar, vägföreningar och andra föreningar.


Du som privatperson kan inte hyra gården eller bastun.


Du som privatperson kan boka vindskyddet vid udden för 50 kr/person per dag/natt eller vid 4 personer eller fler 200 kr/dag eller 200 kr/natt.

Maj - september max 1 veckas framförhållning, övrig tid oktober - april, möjligt att boka med upp till 2 månaders framförhållning)


Föreningar med barn & ungdomsverksamhet samt skolor i Norrköping & Finspång har högsta prioritet därav kort framförhållning för privatpersoner sommartiden.


Vi önskar att ni vårdar vår gård och lämnar den i samma skick som den var när ni kom. Dessutom vill vi att ni inte använder den till en allmän festplats.

Friluftsgården Getsjötorp

Friluftsgården Getsjötorp

Getsjötorp 1

605 99 Norrköping


Organisationsnummer:

825003-7903

Plusgiro:

79 26 75-1


Swish

123 517 54 92

Getsjötorp är en frilufts- och lägergård vid Getsjöns strand i Kolmården 15 km nordväst om Norrköping, som fr o m 1 maj 2001 ägs och förvaltas av en ideell förening, Friluftsgården Getsjötorp. Här finns tillgång till övernattning i logi och vindskydd, badsjö med brygga, bastutunna och kanoter. Lägeryta för upp till 500 övernattande personer i tält. Lada inredd med rymligt kök och plats för storsamlingar.  m.m.
-Välkommen tilll Friluftgården Getsjötorp, för fina naturupplevelser i trevlig miljö!